منتدى رغد الطلحه الرسمي
هلا وغلا ومليون ترحيبه فيك....

تحية راقيه تليق بشخصك الكريم,,,,

بكل الحب و الشوق منتدى ♥️°ღ ●رغد الطلحه الرسمي الاول♥️°ღ ● يفتح ذراعيه ليحتضنك بين جنباته,,,

سجل لعيون رغوودهـ♥️

منتدى رغد الطلحه الرسمي
هلا وغلا ومليون ترحيبه فيك....

تحية راقيه تليق بشخصك الكريم,,,,

بكل الحب و الشوق منتدى ♥️°ღ ●رغد الطلحه الرسمي الاول♥️°ღ ● يفتح ذراعيه ليحتضنك بين جنباته,,,

سجل لعيون رغوودهـ♥️

منتدى رغد الطلحه الرسمي
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


المنتدى الاول الرسمي ((لرغودهـ))
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 قاتوه الباباز....يم يم...لاتفوتكم

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
اميرة بأخلاقي
عضو ذهبي
عضو ذهبي
اميرة بأخلاقي


عدد حبي لرغوده : 482
تاريخ التسجيل : 10/05/2012
الموقع : https://ragad.forumarabia.com/u376

قاتوه الباباز....يم يم...لاتفوتكم Empty
مُساهمةموضوع: قاتوه الباباز....يم يم...لاتفوتكم   قاتوه الباباز....يم يم...لاتفوتكم Emptyالأربعاء يونيو 06, 2012 1:47 pm

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

المقادير:
3 معالق زبدة وممكن سمنة بدرجة حرارة المطبخ
نصف كوب سكر
نصف كوب لبن دافئ
2 كوب دقيق منخول مع رشة ملح
4 بيض احمر بدرجة حرارة المطبخ
فانيليا وبشر نصف ليمونة
قطعة خميرة بيرة مهروسة في نصف معلقة سكر
سيرب( شربات يا ختي ) خفيف ( 1سكر +اماء + نص لمونة عند الغليان
(وانا بحط فص مستكة ومسمار قرنفل بيدي طعم شرقي رهيب )
كريم شانتيه للتزيين.

التحضير:
اولا نحط اللبن الدافئ عالخميرة وندوب ونسيبها تشتغل وتنشط
هنحط السكر والزبدة
نضرب شوية لحد ما ينعموا ويندمجوا
نضيف البيض والفانيليا وبشر اللمون
نضرب شوية بمضرب سلك لحد ما يندمجوا
نضيف اللبن بالخميرة
نضيف الدقيق على 3 دفعات ونقلب كويس كل مرة
هنوصل لعجينة في قوام الكيك العادي يا بنات مش المعجنات ولو حسيتيها ناشفة زودي ربع كوب لبن دافئ
سبيها متغطية في مكان مقفول زي الفرن مثلا لمدة ساعتين لحد ما تخمر وترتفع لازم والا هتكتم لان ما فيهاش بودر
وفي الوقت دة اعملي الشربات وسبيه يبرد
الطبخ:
بعد ما تخمر صبي العجينة بواسطة معلقة في قوالب باباز (اللي بتبقى مخرومة من النص دي )
او كب كيك وتكون مدهونة زيت خفيف
انا عندي قوالب كب كيك وميني تارت ومعنديش قوالب باباز
اعمل ايه ؟
اسكت ؟ لا اااااااااا
لازم افتكس !!
هنشوف الوقتي
دخلي القوالب فرن 180 متسخن من ربع ساعة
وسبيها حوالي تلت ساعة او 25 دقيقة بالكتير
خرجيها هتلاقاول ما تخرج فورا وهيا سخنة اسقيها بالسيرب الخفيف البارد
الافتكاسة بقة اني خرمت الكيكة من النص بقمع قديم او ممكن غطا ازازة
هتسبيها تبرد وبعدين تقطعي الكب من النص بالورب شوية ومش للاخر
شوفوا اسفنجية ازاي من جوة
ي لونها دهبي وريحتها تحفة.


الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
امــوونــه المــزيوونـه
عضو نشيط
عضو نشيط
امــوونــه المــزيوونـه


عدد حبي لرغوده : 181
تاريخ التسجيل : 18/05/2012
العمر : 24
الموقع : http://amal12345.lolbb.com/

قاتوه الباباز....يم يم...لاتفوتكم Empty
مُساهمةموضوع: رد: قاتوه الباباز....يم يم...لاتفوتكم   قاتوه الباباز....يم يم...لاتفوتكم Emptyالأربعاء يونيو 06, 2012 11:36 pm

ممشككوؤوؤوؤررهة
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://amal12345.lolbb.com/
 
قاتوه الباباز....يم يم...لاتفوتكم
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» صور رغودتي لاتفوتكم
» عبارات لاتفوتكم
» لعبه نعم او لا ... لاتفوتكم
» لاتفوتكم حلوياااااات موووره لذيذه... يم يم
» خلفيات مســـــــــن لاتفوتكم

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى رغد الطلحه الرسمي :: ®-¦[ مْطْبَخِيْ ™-
انتقل الى: